УТБ 100

Білковий концентрат для харчової промисловості

Білковий концентрат на основі рослинних протеїнів використовується в хлібобулочній, макаронній та фармацевтичній промисловості, в області дієтичного харчування.

Інгредієнти

  • соєві боби

Хімічні дані

Протеїн (N x 6,25), суха маса
50,0 %*
Вода
7,0-8,0 %*
Жир, суха маса
1,2-1,5 %*
Індекс дисперсності протеїну
60-90 %*

Важкі метали

Свинець, Pb
0,1-1мг/кг**
Кадмій, Cd
0,05 -0,5мг/кг**
Ртуть, Hg
0,001-0,1мг/кг**
Миш’як, As
0,2-1мг/кг**

Мікробіологічні параметри

Сальмонела
neg. in 25 g*
Плісень
макс. 1000 кое/г*

Інші характеристики

Колір
світло жовтий*
Смак
специфічний*
Запах
специфічний*
Енергетична цінність
1.451 kJ(347 kcal)/ 100 g***

Періодичний аналіз

Фібра, сухий стан
3,5 %
Зола, сухий стан
6,5 %

Упаковка

Білковий концентрат УТБ 100 розфасовано у мішки по 25 кг.

Умови зберігання

Зберігати в прохолодному і сухому місці, захищеному від зовнішніх впливів.

Термін зберігання

12 місяців.

Примітки

Даний продукт виготовлений із не генетично модифікованих соєвих бобів.
Зміна кольору і вказані значення можливі, взалежності від якості сировини (сої).
* Аналізи
** Періодичні аналізи
*** Вираховано