Suero reengrasado-50 C-L

Суміш сухої сироватки та кокосової олії

Суміш сухої сироватки та кокосової олії використовується у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячих сумішей, молочнокислих продуктів, морозива та шоколаду, м’ясних продуктів, сухих супів та приправ. Частка рослинної олії в даному продуктів складає 50%. Завдяки тому, що даний продукт виготовлений в процесі змішування часток сироватки та кокосової олії на рівні молекул, частки жиру в процесі розщеплення у воді не спливають на поверхню води.

Склад

  • Кокосова олія
  • Молочна сироватка кристалізована, збагачена, гомогенізована і висушена в башті розпилення
  • Розчинник

Загальна характеристика

Зовнішній вид
Порошок
Запах
Молочний
Густота
450 г/л
Колір
Кремово-білий
Розчинення
> 95 %
pH
6,5 мінімум

Бактеріологічна характеристика

Ентеробактерії
< 1 КОЕ/г
Збудники сальмонельозу
Відсутні/25 г
Коагулазо-позитивні стафілококи
< 1 КОЕ/г
Бактерії Listeria
Відсутні/25 г

Аналітичний склад

Вологість
2,00 % макс.
Сирий протеїн
5,00 % мінімум
Сирий жир
50,00 % (+-1)
Лактоза
30,00 % мінімум
Сира зола
4,50 % (+-1)

Упаковка і зберігання

Багатошарові паперові мішки масою 25 кг.
Зберігати в сухому прохолодному місці. Температура <25° C і вологість < 65%

Використання

Виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячі суміші, молочнокислі продукти, м’ясні продукти, сухі супи, морозиво, шоколад.

Термін придатності

1 рік від дати виготовлення.