Suero Dulce

Молочна сироватка кристалізована і висушена в башті розпилення

Молочна кристалізована сироватка використовується у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячих сумішей, молочнокислих продуктів, морозива та шоколаду, м’ясних продуктів, сухих супів та приправ.

Загальна характеристика

Зовнішній вид
Кристалічний порошок
Колір
Кремово-білий
Молочна кислотність
< 20° D максимум
Розчинення
> 99 %
Густота
500-600 г/л
pH
6-6,5

Бактеріологічна характеристика

Загальна кількість мікроб
< 150.000/г
Коліформні бактерії
< 10/г
Патогени
Відсутні/г

Аналітичний склад

Сухі речовини
96,00 % мінімум
Сирий протеїн
14,00 ± 2,00 %
Сирі жири
1,50 % максимум
Сира зола
8,00%
Кальцій
0,82%
Фосфор
0,72%
Натрій
0,70%
Лактоза
69,00±2,00%
Лізин
1,04%
Метіонін
0,24%
Метіонін+цистин
0,52%
Триптофан
0,20%
Тренін
0,83%

Упаковка і зберігання

Багатошарові паперові мішки масою 25 кг.
Big-bags – 1200кг.
Зберігати в сухому прохолодному місці. Температура <25° C і вологість < 65%

Використання

Виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів, молочнокислі продукти, м’ясні продукти, сухі супи, морозиво, шоколад.

Термін придатності

1 рік від дати виготовлення.