Lacto Proteina 35

Молочний білковий концентрат у вигляді порошку, що отриманий шляхом ультрафільтрації, концентрації та висушений в башті розпилення

Білковий концентрат у вигляді порошку являється продуктом на основі молочного протеїну. Частка протеїну в даному продукті складає 35%. Lacto Proteina 35 чудово підходить для харчової промисловості у виробництві продуктів з високим вмістом протеїну. Також цей продукт підходить для підвищення вмісту протеїну в продукті.

Загальна характеристика

Колір
Білий
Зовнішній вигляд
Порошок
Запах
Молочний
Розчинність
> 99 %
Густина
450-500 г/л
pH
6,3-6,7

Бактеріологічна характеристика

Ентеробактерії
< 1 U.F.C./г
Збудники сальмонельозу
Відсутні/25 г
Коагулазо-позитивні стафілококи
< 1 U.F.C./г
Бактерії Listeria
Відсутні/25 г

Аналітичний склад

Вологість
4,00 % макс.
Протеїн
35,00 %
Зола
7,00 %
Жир
3,00 % макс.
Лактоза
45,00 %
Кальцій
0,90 %
Фосфор
0,70 %
Натрій
0,50 %

Амінокислоти

Лізин
2,60 %
Метіонін
0,60 %
Метіонін+Цистин
1,30 %
Триптофан
0,50 %
Тренін
2,08 %

Упакування

Мішки вагою в 25 кг та Big-bags — 1.100 кг