Білковий концентрат у вигляді порошку являється продуктом на основі молочного протеїну. Частка протеїну в даному продукті складає 35%. Lacto Proteina 35 чудово підходить для харчової промисловості у виробництві продуктів з високим вмістом протеїну. Також цей продукт підходить для підвищення вмісту протеїну в продукті.
Загальна характеристика
- Колір
- Білий
- Зовнішній вигляд
- Порошок
- Запах
- Молочний
- Розчинність
- > 99 %
- Густина
- 450-500 г/л
- pH
- 6,3-6,7
Бактеріологічна характеристика
- Ентеробактерії
- < 1 U.F.C./г
- Збудники сальмонельозу
- Відсутні/25 г
- Коагулазо-позитивні стафілококи
- < 1 U.F.C./г
- Бактерії Listeria
- Відсутні/25 г
Аналітичний склад
- Вологість
- 4,00 % макс.
- Протеїн
- 35,00 %
- Зола
- 7,00 %
- Жир
- 3,00 % макс.
- Лактоза
- 45,00 %
- Кальцій
- 0,90 %
- Фосфор
- 0,70 %
- Натрій
- 0,50 %
Амінокислоти
- Лізин
- 2,60 %
- Метіонін
- 0,60 %
- Метіонін+Цистин
- 1,30 %
- Триптофан
- 0,50 %
- Тренін
- 2,08 %
Упакування
Мішки вагою в 25 кг та Big-bags — 1.100 кг