Graslate 75 це поєднання молочного продукту та рослинних жирів, що висушені у башті пульверизації. Він є енергетичним продуктом, порошок не є гігроскопічним, легкий у використанні, добре поєднується із сировиною для виробництва кормів, в яку він включений.
Може зберігатися протягом тривалого часу без небезпеки згіркотіння.
Їх включення в раціон значно покращує апетит.
Загальна характеристика
- Колір
- Світло кремовий
- Зовнішній вигляд
- Сухий порошок
Бактеріологічна характеристика
- Всього бактерій
- < 150.000 / g
- Коліформи
- < 10 / g
- Патогенні
- відсутні / g
Аналітичний склад
- Суха речовина
- 98,50 % мін.
- Всього білків
- 3,2 %
- Всього золи
- 2,30 %
- Всього жирів
- 75 % (±1)
- Лактоза
- 18,00 %
- Кальцій
- 0,23 %
- Фосфор
- 0,18 %
- Натрій
- 0,20 %
- Лізин
- 0,24 %
- Метіонін
- 0,06 %
- Met. + Cis
- 0,13 %
- Треонін
- 0,20 %
- Тріптофан
- 0,05 %
- Антиоксиданти (BHT)
Жирні кислоти
- C:14 (міристинова)
- 1,50 %
- C:16 (пальмітинова)
- 54,00 %
- C:18 (стеаринова)
- 25,00 %
- C:18:1 (олеїнова)
- 16,00 %
- C:18:2 (льняна)
- 3,50 %
Поживна цінність
- Енергія метаболічна – травоїдні
- 5.550 kcal/kg
- Енергія метаболічна — свині
- 6.300 kcal/kg
- Засвоювання енергія — свині
- 6.400 kcal/kg
- Користна енергія і період лактації — травоїдні
- 4,2 Mcal/kg
- T.D.N. *свині
- 145 %
- T.D.N. *травоїдні
- 155 %
- U.F.L.**/kg травоїдні
- 2,45
- U.F.C**./kg травоїдні
- 2,40
Спосіб застосування
Включається в раціон для раннього віку як добавка.
- Енергетична: висока енергія із незначними домішками.
- Глюкоза: лактоза є її основним цукром, що добре засвоюється у ранньому віці.
- Протеїн: Молочні білки, що добре засвоюються
Переваги використання
Graslate 75 — енергетичний продукт, порошок не є гігроскопічним, легкий у викорис-танні, добре поєднується із сировиною для виробництва кормів, в яку він включений. Може зберігатися протягом тривалого часу без небезпеки згіркотіння.
Їх включення в раціон значно покращує апетит.
Упакування
Мішки по 25 кг та Big-bag по 1.000 кг.
* Загальна кількість переварюваних поживних речовин
** Кормова одиниця – L — молоко, C — м’ясо